Povratak na naslovnu "DJETEŠCE, NA SUNAŠCE!"
Centar za pomoć trudnicama
Međimurska 21/II, 10 000 Zagreb, Hrvatska

tel/fax: 01 / 3776 - 548
e-mail: bosiljka.bacura@zg.t-com.hr
GabrielaBarbaraCENTAR ZA POMOĆ  TRUDNICAMA
  SPONZORI

Naša udruga tijekom 15 godina postojanja radi na volonterskoj bazi i održala se zbog entuzijazma njezinih desetak članova i donacija dobrih ljudi kao pojedinaca ili firmi.
Naš centar djeluje u Zagrebu u Međimurskoj ulici 21/II u iznajmljenom prostoru za koji mjesečno plaćamo veliku najamninu, što nam je veliki problem.
Stoga molimo da nas i u buduće pomažete. Bit ćemo zahvalni za svaki i najmanji dar u ime trudnica u nevolji koje nam se obraćaju.
Svoje novčane priloge možete slati na račune kod VOLKSBANK, Zagreb, Varšavska 9.

Žiro račun:       2503007-1100004934
Devizni račun: 412031-7114 Swift Code
                        VBCRHR22

IBAN: HR0625030071100004934
Zahvala za pomoć australskih Hrvata za Uskrs 2008. godine

I ove Korizme pred Uskrs 2008. godine naši prijatelji iz Australije, iz Hrvatske katoličke župe sv. Ante Geelong-Ballarat-Mildura, imali su korizmeno odricanje za pomoć našem Centru za pomoć trudnicama „Djetešce, na sunašce!“. Mi im se od srca zahvaljujemo na pristigloj pomoći za naš rad na spašavanju hrvatske dječice.

Zahvala za novčanu pomoć u korizmenoj akciji 2008. godine

Zahvaljujemo se svim dobrim ljudima koji su nam donirali sredstava u korizmenoj akciji za kupnju opreme za novorođenčad, pelene i dječju kozmetiku. Hvala Vam što ste prepoznali naš rad u pomaganju trudnicama i mladim majkama koje su u potrebi pomoći, jer smo za taj novac mogli nabaviti potrepštine koje dijelimo našim korisnicama.vrh stranice

Ove godine obilježavamo 20 godina rada Centra za pomoć trudnicama "Djetešce, na sunašce!" Slušajte emisiju na Hrvatskom katoličkom radiju „Životu ususret“ svakog četvrtog petka u mjesecu u 20.30 sati. Upravo je izašla treća knjiga "Djetešce, na sunašce!" autorice Bosiljke Bačure u kojoj možete pročitati potresna svjedočanstva o borbi za život djeteta u majčinoj utrobi. Nabavite je u našoj udruzi ili u knjižarama!

O nama Svjedočanstva Aktualno Knjiga Sponzori Pišite nam Poveznice
Sponsored by